VESPA CLUB GENT Rotating Header Image

INSCHRIJVEN 2021

Lid worden?
Je bent enthousiast geworden en hebt interesse in onze club? Als lid kan je meerijden met door de club georganiseerde ride-outs en deelnemen aan alle georganiseerde clubactiviteiten. Het embleem van de club wordt je ter beschikking gesteld samen met je lidkaart en nog enkele leuke gadgets.

Onderaan deze pagina vind je het inschrijvingsformulier. Stort tegelijkertijd na het invullen ook je lidgeld! Personen die het inschrijvingsformulier invullen gaan automatisch akkoord met het clubreglement,  dat hier te raadplegen valt.

Het lidgeld voor 2021 bedraagt: € 25,00 (inclusief bijdrage voor lidmaatschap VC België)
Het dient gestort te worden op rekening BE11 0682 4354 0048 met vermelding van je naam en “lidgeld VCG 2021”. Wens je daarbij ook lid te worden van de BEHVA (Belgian Historic Vehicle Association, zie https://www.bfov-fbva.be ), komt het totale inschrijvingsgeld op € 30,00. Duidt hiervoor dan zeker het juiste vakje aan op het inschrijvingsformulier.

Lidgeld wordt betaald per kalenderjaar, 01/01 – 31/12. Word je echter lid vanaf 1 november, dan is je bijdrage ook al onmiddellijk geldig voor het volgende jaar.

Wil je meer weten, neem contact op met één van de bestuursleden of kom eens langs op onze tweewekelijkse ledenavond.

Inschrijvingsformulier

Vul onderstaand formulier in en klik nadien op “Verzend”. Alle velden met de melding “vereist” zijn verplicht in te vullen, anders wordt je formulier niet verstuurd. Ter bevestiging ontvang je onmiddellijk een mail (check je spam folder!).

 1. (vereist)
 2. (vereist)
 3. (vereist)
 4. (vereist)
 5. (vereist)
 6. (vereist)
 7. (vereist)
 8. (vereist)
 9. (vereist)
 10. (vereist)
 11. (vereist)
 12. (vereist)
 13. (vereist)