VESPA CLUB GENT Rotating Header Image

Algemene Vergadering 26/01/2019

De Algemene Vergadering van Vespa Club Gent ging door op zaterdag 26/01/2019 in een zaaltje te sporthal Bergenmeers te Destelbergen.  Alle leden ontvingen hiervoor een uitnodiging per email. Op de vergadering werd onder andere de rittenkalender van 2019 toegelicht. Je kan deze binnenkort ook raadplegen op deze website in de agenda onder onze activiteiten.

Een aantal van de aanwezige leden willen graag eens een eigen ritje organiseren, naast de geplande ritten op onze kalender. Dat kan. Je kan dit kenbaar maken via onze facebook pagina of via een e-mailtje aan de voorzitter. De clubavond is misschien ook een ideaal moment om jouw rit te plannen en verder uit te werken met andere leden. Er waren reeds een aantal voorstellen zoals een dauwrit, een rit door Brussel met een gids en een ritje naar Zeeland of een driedaagse. We kijken alvast uit naar jullie ideeën in 2019.

Tot binnenkort,

Het bestuur.