VESPA CLUB GENT Rotating Header Image

april, 2019:

Leuke rit in het vooruitzicht !

Zondag 23/06/2019 (Brusselrit door VC Gent- gesloten rit – enkel voor leden VC Gent)

Rit: We bezoeken Brussel met een gids die ons op sommige belangrijke plaatsen een woordje uitleg zal geven. Deze rit is voor een beperkt aantal deelnemers (max. 20 scooters) dus snel inschrijven is de boodschap. We vragen 10 € per persoon voor deze rit. Gelieve dit bedrag over te schrijven op het rekeningnummer van VCG:  BE11 0682 4354 0048  en bij opmerking zet je jouw naam en Brussel 2019.

Praktisch: We verzamelen op zondag 23/06/2019 om 8u.45 aan de benzinepomp in Melle op de Brusselsesteenweg. Vertrek is om 9u.00.

Tot dan.

Clubbanners en clubstickers te koop

Wil jij ook zo een leuke banner van de club en / of een sticker met het nieuwe clublogo ? Beide zijn beschikbaar aan de democratische prijs van 10 € per banner en 1 € per sticker. Vraag ernaar op een clubavond of doe een overschrijving op de clubrekening met vermelding van je naam, wat en hoeveel je bestelt en het totaalbedrag. Je kan jouw bestelling dan afhalen op een van de clubavonden. (meer…)