VESPA CLUB GENT Rotating Header Image

april, 2019:

Drie leuke ritten in het vooruitzicht !

Dinsdag 30/04/2019 (Frietjesrit door VC Gent- gesloten rit – enkel voor leden VC Gent)

Verzamelen: Om 18u.45 aan het benzinestation aan De Sterre. Vertrek: ten laatste om 19u.00 (volgetankt). Rit: Zoals elk jaar neemt Kwinten de groep op sleeptouw voor een leuke avondrit in de Leiestreek. Het is een korte en relaxte rit van maximum 50 km met een tussenstop aan een frituur in de buurt van Hansbeke. Tot dan !

Woensdag 01/05/2019 (VC rit Geraardsbergen)

Verzamelen: Om 8.45u aan POWER benzinestation (net voor politiekantoor in Melle). Vertrek: ten laatste om 9u00 (volgetankt) naar Domein ‘Kasteel van Viane’ in Geraardsbergen. Rit: Bepijlde rit van 90 km doorheen de regio van Ninove met samenkomst op domein ‘Kasteel van Viaene’ te Geraardsbergen. (Inschrijving ter plaatse). Samenkomst  kan er vanaf 9u. Inschrijvingsgeld ter plaatse bedraagt 10 euro. Tot dan !

Zondag 23/06/2019 (Brusselrit door VC Gent- gesloten rit – enkel voor leden VC Gent)

Rit: We bezoeken Brussel met een gids die ons alle hoeken en kanten van de stad zal laten zien. Noteer deze datum alvast in jouw agenda. Meer info over het programma van deze rit volgt later !

Clubbanners en clubstickers te koop

Wil jij ook zo een leuke banner van de club en / of een sticker met het nieuwe clublogo ? Beide zijn beschikbaar aan de democratische prijs van 10 € per banner en 1 € per sticker. Vraag ernaar op een clubavond of doe een overschrijving op de clubrekening met vermelding van je naam, wat en hoeveel je bestelt en het totaalbedrag. Je kan jouw bestelling dan afhalen op een van de clubavonden. (meer…)