VESPA CLUB GENT Rotating Header Image

maart, 2019:

Afhalen lidkaarten

Beste lid,

Je kan jouw lidkaarten afhalen tijdens één van onze clubavonden. Als je niet kan langskomen, kan je ze ook krijgen bij aanvang van een rit. Als je meerijdt gelieve dan op voorhand een e-mail te sturen naar Eric (eric@vespaclubgent.be) en hij brengt jouw lidkaarten dan mee naar het startpunt.

Het bestuur.

NIEUW T-Shirt bestellen

Beste lid,
Wil je een T-Shirt, een banner of een sticker bestellen, schrijf dan het totaalbedrag over op onze clubrekening BE11 0682 4354 0048 en zet duidelijk bij de mededeling jouw naam, wat en hoeveel je wil bestellen, de maat en de prijs per item.
(Voorbeeld: Janssens Jan / 1X promotiepakket maat XL man  15€/  1X t shirt vrouw L 12,5€ / 2 X banner 10€ = 37,5€.)

Prijzen: T-Shirt: 12,50€ / Banner: 5€ / Sticker: 1 € / Pakket: 15€. Een pakket bevat 1 T-shirt, 1 Banner, 1 Sticker.

Let dus goed op dat je alles vermeldt zo kunnen wij vlot bestellen. Bestelling en overschrijving moeten binnen zijn voor woensdag 27 maart. Let op, het T-Shirt wordt voorlopig maar éénmaal gedrukt. Na 27/03/2019 kan je geen T-Shirt meer bestellen. Als de spullen bij ons zijn aangekomen, laten we het weten via mail zodat jullie ze kunnen afhalen op een clubavond.

Brusselrit (23/06/2019)

Dit is een bijkomende rit. We zullen op zondag 23/06/2019 een volledige dag rondrijden in Brussel met een gids. Noteer alvast deze datum in jouw agenda. Meer info volgt later.

Triangolo D’Oro rit (zondag 24/03/2019) door Vespa Club Il Triangolo D’Oro vzw

Vespa Club Il Triangolo D’Oro vzw organiseert een rit op zondag 24 maart 2019. Wij verzamelen met onze clubleden om 9u.15 aan de benzinepomp aan Brusselsesteenweg. Deze is gelegen juist voor het politiekantoor in Melle. We vertrekken daar samen om 9u.30 naar de Zandstraat te Appels. De rit start daar tussen 11u.00 en 13u.00. Alle info is te vinden via https://www.triangolodoro.be.