VESPA CLUB GENT Rotating Header Image

Geen categorie

Vespa Club Gent – ‘up-date corona-maatregelen’ mei 2021

Ook na de gewijzigde coronamaatregelen vanaf 23/04/2021, heeft het bestuur beslist om ‘tijdelijk’ geen nieuwe kandidaat-leden aan te nemen.

Van zodra de situatie verbetert kunnen de ‘inschrijvingen’ weer open gezet worden.

Vanaf 8 mei 2021 gaan buitenterrassen opnieuw open en we vragen nog info aan de verantwoordelijke van sportbar Destelbergen wanneer er opnieuw
clubavonden mogelijk zijn. Vanaf 8 mei 2021  worden ook ‘buitenaktiviteiten’  voor ‘verenigingen’, met een maximum van 25 personen, opnieuw toegestaan.

We houden jullie op de hoogte of en hoe de clubavonden binnenkort opnieuw kunnen doorgaan.

Met vriendelijke groeten

Het bestuur van VCG

 

Afgelaste clubactiviteiten wegens coronavirus (update maart 2021)

Beste leden

Ten gevolge van de maatregelen opgelegd door de regering met betrekking tot het coronavirus zijn wij genoodzaakt de clubactiviteiten tot nader order te beperken.

Concreet:

  • De clubavonden starten mogelijks opnieuw in april 2021, als de omstandigheden dit opnieuw toelaten. 
  • Wij kijken samen welke activiteiten er kunnen worden georganiseerd conform de richtlijnen.
  • We houden de leden op de hoogte via een email, dus houd je inbox in de gaten.
  • Via Facebook kunnen jullie ook samen afspreken om eens samen te rijden.
  • LET OP: voor de georganiseerde ritten van andere clubs wordt gewerkt met voorinschrijving en een maximum aantal deelnemers. Schrijf u dus tijdig in !

We houden jullie verder op de hoogte.

Het bestuur

Algemene Vergadering 25/01/2020

De Algemene Vergadering van Vespa Club Gent ging door op zaterdag 25/01/2020 in sporthal Bergenmeers te Destelbergen.  Alle leden ontvingen hiervoor een uitnodiging per email. Op de vergadering werd onder andere de rittenkalender van 2020 toegelicht. Je vindt deze ook terug op deze website in de agenda onder onze activiteiten.

Als je graag eens een eigen rit organiseert, naast de geplande ritten op onze kalender, dan kan dit via onze facebook pagina of via een e-mailtje aan de voorzitter. De clubavond is misschien ook een ideaal moment om jouw rit voor te stellen en / of verder uit te werken met andere leden. We kijken alvast uit naar jullie ideeën in 2020.

Tot binnenkort,

Het bestuur.

Afhalen lidkaarten 2020

Beste lid,

Je kan jouw lidkaart afhalen tijdens één van onze clubavonden. Als je niet kan langskomen, kan je ze ook krijgen bij aanvang van een rit. Als je meerijdt gelieve dan op voorhand een e-mail te sturen naar Eric (eric@vespaclubgent.be) en hij brengt jouw lidkaarten dan mee naar het startpunt.

Het bestuur.

Clubbanners en clubstickers te koop

Wil jij ook zo een leuke banner van de club en / of een sticker met het nieuwe clublogo ? Beide zijn beschikbaar aan de democratische prijs van 10 € per banner en 1 € per sticker. Vraag ernaar op een clubavond of doe een overschrijving op de clubrekening met vermelding van je naam, wat en hoeveel je bestelt en het totaalbedrag. Je kan jouw bestelling dan afhalen op een van de clubavonden.

Evenementen 2020

Een gelukkig 2020 met veel Vespaplezier !

Het Bestuur