VESPA CLUB GENT Rotating Header Image

Geen categorie

Vespa Club Gent – ‘up-date corona-maatregelen’ juni 2021

De ‘inschrijvingen’ werden opnieuw open gezet. Ondertussen gaan de coronacijfers verder de goede kant op en zijn vanaf 9 juni 2021 de buitenterrassen opnieuw open gegaan. Van 9 juni tot 24 juni worden groepsactiviteiten uitgebreid tot max 50pers. Verder blijven de algemene regels voor de horeca verder geldig. In de kantine, zowel binnen als buiten, gelden dus nog steeds de ‘corona-regels’ voor de horeca: max 4p/tafel.

Volgende activiteiten staan gepland:

Op dinsdag 15/06/2021: clubavond in de kantine van sporthall Destelbergen. Start: 19 u.00 – Einde: verplicht afsluiten om 23u30

Op vrijdag 18/06/2021 Frietjesrit (enkel voor leden): We verzamelen tussen 18u.00 en 19u.00 in de kantine van sporthall Destelbergen. Zorg ervoor dat je scooter volgetankt is. We vertrekken stipt om 19u. Meer info volgt nog via email.

Op woensdag 21/07/2021: Pele rit, meer info volgt later.

We houden jullie verder op de hoogte.

Met vriendelijke groeten

Het bestuur van VCG

Afgelaste clubactiviteiten wegens coronavirus (update maart 2021)

Beste leden

Ten gevolge van de maatregelen opgelegd door de regering met betrekking tot het coronavirus zijn wij genoodzaakt de clubactiviteiten tot nader order te beperken.

Concreet:

  • De clubavonden starten mogelijks opnieuw in april 2021, als de omstandigheden dit opnieuw toelaten. 
  • Wij kijken samen welke activiteiten er kunnen worden georganiseerd conform de richtlijnen.
  • We houden de leden op de hoogte via een email, dus houd je inbox in de gaten.
  • Via Facebook kunnen jullie ook samen afspreken om eens samen te rijden.
  • LET OP: voor de georganiseerde ritten van andere clubs wordt gewerkt met voorinschrijving en een maximum aantal deelnemers. Schrijf u dus tijdig in !

We houden jullie verder op de hoogte.

Het bestuur

Algemene Vergadering 25/01/2020

De Algemene Vergadering van Vespa Club Gent ging door op zaterdag 25/01/2020 in sporthal Bergenmeers te Destelbergen.  Alle leden ontvingen hiervoor een uitnodiging per email. Op de vergadering werd onder andere de rittenkalender van 2020 toegelicht. Je vindt deze ook terug op deze website in de agenda onder onze activiteiten.

Als je graag eens een eigen rit organiseert, naast de geplande ritten op onze kalender, dan kan dit via onze facebook pagina of via een e-mailtje aan de voorzitter. De clubavond is misschien ook een ideaal moment om jouw rit voor te stellen en / of verder uit te werken met andere leden. We kijken alvast uit naar jullie ideeën in 2020.

Tot binnenkort,

Het bestuur.

Afhalen lidkaarten 2020

Beste lid,

Je kan jouw lidkaart afhalen tijdens één van onze clubavonden. Als je niet kan langskomen, kan je ze ook krijgen bij aanvang van een rit. Als je meerijdt gelieve dan op voorhand een e-mail te sturen naar Eric (eric@vespaclubgent.be) en hij brengt jouw lidkaarten dan mee naar het startpunt.

Het bestuur.

Clubbanners en clubstickers te koop

Wil jij ook zo een leuke banner van de club en / of een sticker met het nieuwe clublogo ? Beide zijn beschikbaar aan de democratische prijs van 10 € per banner en 1 € per sticker. Vraag ernaar op een clubavond of doe een overschrijving op de clubrekening met vermelding van je naam, wat en hoeveel je bestelt en het totaalbedrag. Je kan jouw bestelling dan afhalen op een van de clubavonden.

Evenementen 2020

Een gelukkig 2020 met veel Vespaplezier !

Het Bestuur