VESPA CLUB GENT Rotating Header Image

Geen categorie

Afgelaste clubactiviteiten wegens coronavirus

Beste leden

Ten gevolge van de maatregelen opgelegd door de regering met betrekking tot het coronavirus zijn wij genoodzaakt alle clubactiviteiten af te lassen vanaf vrijdag 13 maart 2020 om 24u tot zondag 3 mei 2020 en tot nader order.

Concreet:

  • Alle clubavonden zijn afgelast tot 3 mei. De kantine van sporthal Destelbergen is en blijft in deze periode gesloten.
  • Alle activiteiten zijn afgelast tot 3 mei.

We houden jullie verder op de hoogte.

Het bestuur

Algemene Vergadering 25/01/2020

De Algemene Vergadering van Vespa Club Gent ging door op zaterdag 25/01/2020 in sporthal Bergenmeers te Destelbergen.  Alle leden ontvingen hiervoor een uitnodiging per email. Op de vergadering werd onder andere de rittenkalender van 2020 toegelicht. Je vindt deze ook terug op deze website in de agenda onder onze activiteiten.

Als je graag eens een eigen rit organiseert, naast de geplande ritten op onze kalender, dan kan dit via onze facebook pagina of via een e-mailtje aan de voorzitter. De clubavond is misschien ook een ideaal moment om jouw rit voor te stellen en / of verder uit te werken met andere leden. We kijken alvast uit naar jullie ideeën in 2020.

Tot binnenkort,

Het bestuur.

Afhalen lidkaarten 2020

Beste lid,

Je kan jouw lidkaart afhalen tijdens één van onze clubavonden. Als je niet kan langskomen, kan je ze ook krijgen bij aanvang van een rit. Als je meerijdt gelieve dan op voorhand een e-mail te sturen naar Eric (eric@vespaclubgent.be) en hij brengt jouw lidkaarten dan mee naar het startpunt.

Het bestuur.

Clubbanners en clubstickers te koop

Wil jij ook zo een leuke banner van de club en / of een sticker met het nieuwe clublogo ? Beide zijn beschikbaar aan de democratische prijs van 10 € per banner en 1 € per sticker. Vraag ernaar op een clubavond of doe een overschrijving op de clubrekening met vermelding van je naam, wat en hoeveel je bestelt en het totaalbedrag. Je kan jouw bestelling dan afhalen op een van de clubavonden.

Evenementen 2020

Een gelukkig 2020 met veel Vespaplezier !

Het Bestuur